Holland toer 2007


Opnieuw een organisatie van Ron, hoewel dit keer Pauline en Dario de zaken coördineerden.
Voor ons de eerste trip met de TR4, we namen de eerste afslag Rijsbergen vanaf de E19, maar kwamen niet direct aan de Ikea. We waren niet alleen, blijkbaar zijn er twee afritten Rijsbergen, afin, gevonden en de koffie met; een voor Belgen ongebruikelijk ochtendgebak; stond al klaar. Ietsje voor tienen, kap eraf - de zon schijnt, met z\'n allen op weg. Tot m\'n verbazing begint de motor te sputteren en gaat op drie poten lopen, waardoor ik het leiderschap aan Benny en Louis afsta en hen blijf volgen, kwestie dat ze niet in de ongezonde uitlaatgassen zitten. Sorry, hierdoor zijn er geen foto\'s van onderweg.
Bij een pannenkoek of s(n)oep, hebben we een paar leuke shot\'s genomen. Hier hebben we de eerste druppels Hollands water gevoeld.
Geen nood via de landelijke wegen, veerpont incluis, zijn we in Waalwijk op een aanvaardbaar uur aanbeland. (zie vorig jaar voor meer details)
We hadden de indruk dat er meer beweging was dan in 2006.
Peter had zijn Taxi, omgetoverd tot rijdend restaurant, netjes opgesteld, met tentje en alle toebehoren. Bedankt Peter van alle deelnemers. Geen wonder dat hij later in de prijzen viel. Ondertussen viel ook de regen met bakken, zodat het een natte aftocht werd. Gelukkig heeft de TR4 motor het op soms 4 soms 3 cilinders uitgehouden tot thuis. Geen druppel water binnen gekregen! Grote opluchting, andere verhalen gehoord. Bleek later dat één van de vernieuwde bougiekabels geen contact gaf en er eigenlijk nog een TR3 rotor onder de Delcokap zat. (Logisch dat hij op 3 poten loopt) Het probleem is intussen opgelost.
Elly en Paul
Komende Evenementen
04/12/2018
praatavond tedg
23/12/2018
Kerst Cars & Coffee tedg
Laatste Forumberichten
Te Koop : Haynes TR manual
De Backker op 11/08/2018
Te Koop : MG F zetels
Faes op 09/08/2018
Te Koop : Haynes TR manual
Faes op 09/08/2018
Austin Healey 100/6 maquette
Lalor op 27/12/2017
Austin Healey 100/6 maquette
Lalor op 14/12/2017