Kerststallentocht 2010


Gestart aan “Den Horst” in een bijna sneeuwstorm, uitgewuifd door een uit de kluiten gewassen Kerstman, ging het richting Brasschaat.


Vanaf de parking was het wel even zoeken, omdat er blijkbaar meerdere stallen staan in de omgeving. Prachtige houten beelden.


De lol zat er goed in, hoewel er nog niks gedronken was.


Via ‘s Gravenwezel en Wijnegem naar Wommelgem, waar het Kindeke een fles Haaasssselt jenever bleek te zijn. Hier heeft Peter zijne TR7 (met Spikes naar verluid) de sporen gegeven en enkele figuren in de sneeuw getoverd. Ik ga de rit niet opsommen, diegene die hebben meegereden kennen ze nog wel.


In Massenhoven kwam Maria recht van het kapsalon en had blijkbaar een haarspoeling gekregen waardoor ze nogal blond uitviel. Persoonlijk, maar wie ben ik, vond ik de beelden nogal over de schreef gaan en pasten ze beter in een etalage dan in een stal.


Hier had Min een traktatie in petto, jenevertjes allerhande, ware het niet dat de bekertjes ergens onderweg in een andere auto zaten!


Via, via naar het Vrieselhof, het had opgehouden met sneeuwen, Schwarzwaldtörte mit Glühwein (kwestie van in de Saarbrücken sfeer te komen) en meer lekkers al dan niet met jenever, warme chocolade met of zonder toevoegsel, waren al uitgestald. Gretig werd er toegetast, tot de voeten het koud begonnen te krijgen en iedereen langzaam en glijdend de weg huiswaarts koos.


 Paul

Komende Evenementen
04/12/2018
praatavond tedg
23/12/2018
Kerst Cars & Coffee tedg
Laatste Forumberichten
Te Koop : Haynes TR manual
De Backker op 11/08/2018
Te Koop : MG F zetels
Faes op 09/08/2018
Te Koop : Haynes TR manual
Faes op 09/08/2018
Austin Healey 100/6 maquette
Lalor op 27/12/2017
Austin Healey 100/6 maquette
Lalor op 14/12/2017